Emma 06 26697631 Ruth 06 30512649 info@hondendaguitlaat.nl

De dagopvang voor uw hond

Hondendaguitlaat biedt een unieke dagopvang voor honden in Beek Montferland.
dagopvang1

U kunt uw hond ‘s ochtends bij ons brengen tussen 7.00 en 09.00 uur op de locatie aan de Arnhemseweg 25 in Beek.

Zodra alle honden ’s ochtends zijn gearriveerd gaan ze mee naar het aangrenzende Montferlandse bos om een heerlijke en uitdagende boswandeling te maken.

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met jonge of oudere honden in de groep.

De honden die vaker langs komen en mits de eigenaar toestemming geeft kunnen loslopen op de daarvoor aangegeven los loopgebieden in het Montferlandse bos.

Als we terug komen gaan we eerst een uurtje rusten. Waarna wij ze indelen in de juiste roedels. Omdat het bij ons voorop staat dat iedere hond groot of klein, jong en oud een geweldige dag bij ons moet kunnen beleven!

Daarna hebben ze de hele dag de speelweides en bij behorende blokhutten tot hun beschikking.

Hier kunnen de honden de hele dag naar hartenlust spelen op ons goed afgezette terrein van meer dan 3000 m2.

Er is natuurlijk de hele dag toezicht van ons en een veilige en liefdevolle omgeving wordt gegarandeerd.

Tussen 16.30 en 19.00 uur kunnen de honden weer moe en voldaan opgehaald worden.

 

De juiste roedel

Het belangrijkste punt vinden wij dat elke hond groot, klein jong en oud een geweldige dag bij ons moet kunnen hebben. Niet alleen de dominante honden  die alle andere honden probeert te domineren. Deze hond plaatsen wij, indien mogelijk, in een andere groep of we corrigeren zijn gedrag. Maar ook de kleinste en jongste hondjes moeten zich vrijuit kunnen bewegen hun sociale vaardigheden kunnen oefenen en uit kunnen groeien tot een stabiele huishond.

.vooorstellen

Pups en jonge honden

Pups en jonge honden zijn vanaf een leeftijd van 12 weken van harte welkom bij Hondendaguitlaat. Wij garanderen een veilige en liefdevolle omgeving waar ze hun sociale vaardigheden kunnen oefenen en kunnen uitgroeien tot stabiele huishonden

Als de pups 12 weken oud zijn hebben ze nog niet alle entingen gehad. Maar gezien het feit dat alle honden bij Hondendaguitlaat geënt dienen te zijn is het risico op een besmetting vele malen kleiner dan tijdens een bezoekje aan het uitlaatveldje bij u in de buurt (waar wellicht niet alle honden de volledige entingen gehad hebben). Natuurlijk slapen de pups nog erg veel als ze jong zijn. Van 8 tot 16 weken hanteren we vaak het volgende schema: 45 minuten spelen, een uur slapen. Dit is echter sterk afhankelijk van de hond, sommige pups hebben duidelijk meer slaap nodig dan andere. Later zullen de pups overgaan tot 1-2 dutjes (van ongeveer 1,5 uur) en uiteindelijk slapen ze alleen nog tussen de middag ongeveer 1,5 uur. In deze periode krijgen de pups ook hun eten.