Emma 06 26697631 Ruth 06 30512649 info@hondendaguitlaat.nl

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.196.213.0 op. Verder doen we hier niks mee.

Het kan maximaal 24 uur duren voordat je berichtje verschijnt. Wij controleren eerst de inhoud.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
RichardRichard schreef op 7 februari 2017 om 23:14:
vandaag onze ruwharige teckel Grizzly laten plukken ,ze is veranderd van wilde pluizenbol tot weer een mooi zacht teckeltje met een strak kapsel .. dank jullie wel
Karen de KlerkKaren de Klerk schreef op 23 februari 2016 om 09:43:
Onze Pien komt altijd moe, vuil en voldaan terug van haar dagje spelen bij Ruth en Emma. De meiden zoeken altijd naar een geschikte roedel voor Pien en dan kan ze in één van de weides ook lekker haar gang gaan. Dank voor jullie goede zorgen!
JolandaJolanda schreef op 22 februari 2016 om 11:32:
Ik kom met mijn 3 musketiers al een tijd bij Emma en ruth. Super dat je telkens als je komt, weer ziet dat ze er iets leuks hebben bij gezet voor de dogs. Volgens mij is er in de wijde omgeving niet zo'n opvang voor de dogs als bij Emma en ruth. Wat een vrijheid voor de dogs de sfeer fantastisch. Belangrijk om te weten is ook ze zijn in zeer goede handen omdat deze twee meiden verstand van zaken hebben en het leuke is ook dat hun beiden juist genieten van de dogs. Dankjewel van mij en mijn 3 musketiers.
LauraLaura schreef op 19 februari 2016 om 20:15:
Onze gara gaat alweer een paar jaartjes twee keer per week naar Ruth en Emma. Het zijn de enige dagen dat ze s avonds moe en voldaan in haar mand ligt na een dag graven en spelen met andere honden. Supermooie locatie ook! Wij zijn dik tevreden!
Femke en YvoFemke en Yvo schreef op 14 december 2015 om 00:25:
Puk komt nu zo'n 2 jaar alweer bij Emma en Ruth, 2 dagen in de week. Hij heeft ontzettend veel energie en is altijd vrolijk :). We zijn blij dat hij daar heerlijk kan spelen en ravotten, helemaal zijn ding.... En wat ook erg fijn is dat Emma hem zo af en toe een knipbeurt geeft. Ideaal met een trimsalon erbij. Kortom helemaal top met een poot van Puk!
Ruth & Emma (HONDENDAGUITLAAT)Ruth & Emma (HONDENDAGUITLAAT) schreef op 12 november 2015 om 08:55:
Bedankt allemaal voor de lieve woorden en toffe reacties!!!!
FemkeFemke schreef op 11 november 2015 om 10:42:
Deze mooie nieuwe site had ik nog niet gezien. Onze boxer Guus gaat al van pup af aan (12 weken) naar de dagopvang. Lekker spelen met andere honden en jullie zorgden dat hij op tijd ook de nodige rust kreeg. Ik denk dat een pup geen betere omgeving kan hebben om te socialiseren met andere honden dan bij jullie. Daardoor hebben we nu een gezellige makkelijke allemansvriend. Nog steeds gaat hij iedere week met veel plezier en enthousiasme naar jullie toe. Echt complimenten hoe jullie het aanpakken en wat jullie afgelopen jaren hebben neergezet!
RobRob schreef op 8 november 2015 om 10:01:
Ravi, onze Hollandse Herder van april 2012, is sinds maart 2013 een vaste bezoeker voor 1 dag in de week. 's Ochtends, als ik hem vertel dat hij naar jullie gaat, is hij niet te houden. Hij springt tegen de deur, begint te piepen en op jullie terrein aangekomen kondigt hij zijn aanwezigheid met luid geblaf aan. Bij het hek van de weides aangekomen toont hij z'n ongeduld door met de poten tegen het hek te duwen. En 's avonds komt hij afgepeigerd en voldaan thuis. Iedere week hetzelfde ritueel. Ravi en wij zijn heel blij met deze geweldige plek.
PetraPetra schreef op 1 september 2015 om 22:56:
Wij vinden het super jammer dat jullie zaterdag's gesloten zijn. Jullie waren de perfecte opvang voor onze Rakker en dat vindt Rakker zelf ook!
Jolanda StinissenJolanda Stinissen schreef op 26 juli 2015 om 10:24:
Mijn doggies genaamd Theo, Rieki en Annie gaan elke week 3x naar de geweldige meiden Emma en Ruth. Het mooi gelegen dagopvang.:-) Ik weet dat ze daar in goede handen zijn en ze hebben het erg naar de zin daar. Ze verheugen zich zelfs erop want als ik aan kom rijden steken de koppies al naar buiten uit de ramen ze maken dan een geluid van vreugde. Ze zijn erg gek met Emma en Ruth.;-)))) En als mijn 3 Musketiers het naar de zin hebben dan heb ik het zeer zeker. Love voor de dogs voel je daar. Dankjewel lieve meiden......... M
Ulrike SchluterUlrike Schluter schreef op 29 april 2015 om 17:06:
Onze Barnaby komt 3x per week vol enthousiasme, is gek op Ruth & Emma en vindt de opvang veeeeeel boeiender als thuis. Hier zijn tenslotte zijn maatjes.
KimKim schreef op 23 april 2015 om 09:12:
Hey meiden, wat een mooie overzichtelijke site! Elke week breng ik Bodhi met een gerust hart naar jullie. Hij vindt het heerlijk om een dag te ravotten met soortgenoten. Als ik hem 'savonds ophaal en zie hoe lekker moe en voldaan hij is wordt ook ik daar weer blij van. Thanx voor deze veilige en plezierige dagopvang zeker ook namens Bodhi!
Ruth & EmmaRuth & Emma uit Beek schreef op 23 april 2015 om 06:04:
Deze nieuwe site is gemaakt door onze fantastiche webdisgner Tassilo Vermeulen!!! Tassilo Bedankt!! Topper ben je!
HondendaguitlaatHondendaguitlaat schreef op 22 april 2015 om 11:07:
Welkom in ons gastenboek! Laat gerust een bericht achter.